Translate

sobota 23. ledna 2016

Keramika - VALENTÝNSKÁ

Všem přeji krásnou zasněženou a mrazivou sobotu:-)
Posíláte mi krásné komentáře a mailíky k mojí keramice, za což jsem moc ráda. 
Děkuji:-)
.............................................
Sv. Valentýna s manželem neslavíme, ale spousta lidí kolem nás ano, tak jsem se rozhodla třeba někomu udělat radost a do svého keramického repertoáru jsem zařadila i něco srdíčkového.
Tentokrát bylo focení trošku dobrodružství, nejprve jsem se musela prodrat sněhovou nadílkou, a poté si po každém cvaknutí spouště funět na prsty, aby mi neomrzly. Nevim jak u vás, ale my v Plzni tu máme -10 st.
Taky jsem se poučila nefotit v těchto mrazech se živými květinami. Po zkušenostech, když jsem vynesla nedávno Aloe Veru s květináčem ven, abych květináč nafotila, tak  asi  po týdnu celá Aloe zhnědla a umřela:-( A to byl pouze 1st. pod nulou!!!
Mějte se krásně a užívejte sněhu.
Pavla











středa 20. ledna 2016

KERAMIKA-novinky 2016

Tentokrát jsem upustila od modré, kterou tak na keramice miluji, a šáhla po lahvičce s bílou. Musím říct, že i ta bílá v kombinaci s přírodní má něco do sebe:-)
Teď jsem si trochu zařádila a pár týdnů dělala jen nové věci, ale už se mi hromadí objednávky na ty moje tradiční, tak budou muset další novinky , které se mi rodí v hlavě, zas nějakou dobu počkat.
Mějte hezký večer a užívejte si konečně pořádné zimy. 
Pavla















pátek 15. ledna 2016

KERAMIKA-na kytičkové vlně

...ty kytičky mě prostě baví:-)
Děkuji za všechny nechané komentáře k mým příspěvkům a mějte se krásně!
Pavla









čtvrtek 14. ledna 2016

KERAMIKA velikonoční

.....já vím, že je ještě brzo, ale letos jsem si raději pospíšila:-) Vždycky to tak všechno rychle uteče, takže jsem letos neponechala nic náhodě a rozhodla se vnést do dílny trochu toho jara už v lednu. Konec konců to i za okny ještě nedávno vypadalo, že přejde podzim rovnou do jara...
Tak tady malá ukázka mé keramiky, další najdete opět v mém obchůdku na fleru ZDE










úterý 12. ledna 2016

Keramika na jaro:-)

 Vánoce za náma, jaro před náma, tak jsem  opět po pár dnech odpočinku vzala hlínu do ruky, rozžhavila pec a výsledek se dostavil. Jarní novinky jsou zde!!! 
Všechny tyto  kousky i další, najdete v mém obchůdku na fleru ZDE