Translate

sobota 6. září 2014

Otáčivé hlediště - Český Krumlov

Letos jsme si konečně dopřáli představení v Českém Krumlově pod širým nebem. V divadle, jež má otáčivé hlediště a nejvyšší strop na celém světě:-)
Zcela náhodou jsem objevila představení pro celou rodinu - Cesta kolem světa - lístky jsme si pořídili s dostatečným předstihem a natěšeni, na tento den " D ",  čekali.  Nikdo  z nás zde ještě nebyl, a tak jsme pořádně ani nevěděli, co nás tu vše čeká..... Byli jsme nadšeni. Ta atmosféra pod širým nebem, hlediště s náma jezdilo sem a tam a učinkující byli naprosto super......no a počasí bylo jako stvořené pro tuto událost.
Jedním slovem neskutečný zážitek a výběr představení pro menší děti naprosto ideální. Zasmáli jsme se všichni!!!
................
Při představení se fotit nesmělo, stejně by to nevystihlo tu atmosféru, kterou jsme tam my - diváci prožívali.
Tak jen pár fotek pořízených před začátkem.
...............
Pokud chcete zažít něco nevšedního, tak tohle určitě doporučuji. Program najdete na netu a když vás něco zaujme tak neváhejte s koupí lístků, je to opravdu rychle vyprodané:-)
............................
Doporučuji přijet do Krumlova s velkým předstihem a Krumlov si nerušeně projít.
Je to skvost!!!
Divadlo se nachází vysoko nad Krumlovem v přenádherné zahradě, kam se dostanete pěšky kolem hradeb a nebo si sem můžete přijet přímo autem a téměř u divadla parkovat.
A jestli vám začne kručet v břiše, tak doporučuji místní krčmu, kde si můžete přímo u ohně dát ještě před představením  něco  dobrého staročeského na zub.
.................
mějte se krásně a kultuře zdar:-)
Pavla











Žádné komentáře:

Okomentovat