Translate

středa 10. května 2017

Na modré vlně

tak trochu jsem si odskočila od romantické růžové ke studené modré-změna je život:-)
Tyto květináče jsou poměrně velké, na délku mají cca 40 cm u horního okraje. Nevyrábím je s podmiskou, ale dělám do nich dirky z boku, tak 3-5 cm ode dna. Tím se v nich udrží vlhkost, ale když se přelijí, tak má voda kam utéci.
Všechny výrobky, které zde na blogu vidíte, si můžete objednat v mém obchůdku na fleru ZDE
Málokdy mám něco skladem, o to je to ale pro vás větší výhoda, že vám pak daný květináč můžu vyrobit se změnou-můžu změnit dekor a nebo udělat jinak barevný.
Nebojte se zeptat, ráda vám na vaše dotazy odpovím.

A ještě k dotazům na předešlý příspěvek:
Kavárna ve Vrchlabí se jmenuje 7štítů, na fotce je vidět i jejich uvítací cedule.
A co se týče kempu v safari, tak mi nepřijde tak drahý na to, co v něm všechno je. Je hodně na vysoké úrovni, čisté sociálky s možností pračky a sušičky. Místa pro stany a karavany jsou opatřena pitnou vodou, elektrikou a sezením, v areálu se nachází bazén, hřiště na volejbal, dětské hřiště, je tu klid, což se o jiných kempech-a že už jsme jich projeli-nedá srovnat, dále je tu venkovní vybavená kuchyň a když je nevlídné počasí, tak tu jsou i přístřešky, kde můžete posedět a před deštěm se schovat. A jak už jsem psala, po celý pobyt v kempu máte vstup do ZOO zdarma, musíte v kempu strávit alespoň 2 noci. A to si myslím, že se vyplatí:-)
Mějte se krásně, snad už nám přichází jaro, dnes si konečně osázím první truhlíky:-)
Pavla











Žádné komentáře:

Okomentovat