Translate

sobota 5. července 2014

Po náročném dni, trocha romantiky:-)



Krásný večer od nás, dnes máme za sebou velmi náročný den, a tak si zasloužíme odpočinek při svíčkách a trochu relaxu:-)
Včera odjely naše děti s babičkou do Chorvatska a dnešním dnem u nás vypukla akce-KUCHYŇ!!!
Kuchyň z Ikei  máme složenou v krabicích už od března, ale kompletní rekonstrukce nastala až nyní.
Dnešek byl tedy o vyklízení té stávající a naše jídelna se tudíž stala skladištěm, ale obýváček zůstal nedotčen, tak alespoň z něho pár večerních nebo spíše nočních foteček:-)



...máme na rekonstrukci celý týden, tak snad to všechno stihnem. Jen doufám, že v těch krabicích je vše, co potřebujeme a nebude nic chybět, že dlažba, která je složená ve sklepě nebude rozlámaná a že půjde vše hladce:-)
K něčemu ale vyklízení dobré bylo, neboť jsem přebrala spoustu věcí, které se chtě nechtě za těch 13 let nahromadily. Dokonce jsme udělali i dobrý skutek a téměř 3/4 kuchyně jsme darovali, tak jsem moc ráda, že nemusela jít celá do kontejneru.
Bohužel celá rekonstrukce má i své zápory, nemám kde vařit, smažit, péct, mýt nádobí......
jen to nejnutnější jsme přestěhovali na terasu, z které se teď stala moje náhradní letní kuchyň:-) Počasí nám ale přeje, tak je to i celkem romantické:)
A další velký zápor je ten, že naše kuchyň je tzv. průchoďák. takže si budu muset ráno zbalit uzlíček a na pár dní se přestěhovat do pokoje k dětem, jelikož budem betonovat podlahu z kuchyně se nedostanu ani do koupelny ani do obýváku, ani do ložnice......ale to se dá vše vydržet, když snad bude stát výsledek za to:-)







....dostávám hodně dotazů, jestli bych neodtajnila z bydlení více, tak to dnes trochu napravuji a slibuji, že až bude nová kuchyň, tak i fotek bude mnohem více...a nebojte,  budou jak fotky PŘED tak i PO:-)
mějte krásný večer a pohodové letní dny
Pavla

Žádné komentáře:

Okomentovat