Translate

úterý 22. října 2019

víkendy...


trávíme hodně s dětma na házené
sezóna je sezóna a fandit se musí.-)
My patříme k těm rodičům, kteří nevynechají jediný jejich zápas nebo turnaj a jezdíme s nima velmi rádi. Občas je nám líto, když se musíme s manželem rozdělit , což se stává, když hrají oba ve stejný den a každý jinde...pokud je to v rámci Plzně, tak se třeba ještě přejíždět dá, ale to se nestává skoro nikdy...většinou je to, že manžel jede s dcerou /s dorostenkama, které trénuje/ třeba až do Poruby a já s klukama třeba do Prahy...
..tak to si občas říkám, ještě že ty děti nemáme tři:-))


...nicméně v tomhle ohledu se nám tento víkend vydařil, neboť starší žáci hráli od pátka do neděle v Plzni turnaj o putovní pohár ředitele Škoda JS a.s., který náš klub Talent pořádal. V neděli někdy po druhé hodině bylo vyhlášení a od tří tu začly hrát holky /jak starší tak mladší dorostenky ligové zápasy-naše dcera za obojí.-) /
vše bylo v jedné hale, která je navíc kousek od nás, takže super
v pátek měli kluci mezi zápasama dost prostoj, tak jsme se s manželem sebrali a jeli se psem na procházku, ale v sobotu a v neděli už zápasy navazovaly, tak už se moc vzdálit nešlo.


kluci nakonec vyhráli všechny zápasy a získali tak právem 1.místo a pohár tedy zůstal opět doma...už podruhé...víc ročníků zatím nebylo:-)
Z té radosti pak člověk zapomene i na to, jak strašně moc už ho bolí zadek od toho nekonečného sezení na lavicích:-)))


...základem úspěchu je dobrá parta...a to oni jsou:-)
Starší žáci Talentu postavili dva týmy a mladší žáci též, tak věřím , že pro ty menší to byla zkušenost a že zase oni potvrdí příští rok vítězství...protože to už tam ty naše 2005  nebudou.









holky nastoupily v neděli odpoledne v celkem malé sestavě a soupeřky patřily k těm těžším. Ale bojovaly, jen to na vítězství úplně nebylo.
Holky se dostaly do první ligy starších dorostenek, kde zatím úplně nemají ambice vyhrávat, ale získávat drahocenné zkušenosti..a tak uvidíme za rok.








o dva víkendy dříve hráli kluci krajský přebor a díky vítězství se probojovali do žákovské ligy, což pro nás opět bude znamenat objíždět celou republiku a fandit.-)



taky se můžete radovat z úspěchů vašich dítek?
My s manželem říkáme...hlavně ať něco dělají a nemají čas na blbosti...a hlavně, ať z toho, co dělají, mají radost....a my ji pak máme s nimi.-)
sice máme spoustu víkendů vyplněno házenou, ale občas se nám jeden volný víkend naskytne, a tak pak prcháme do přírody, na kola, na tůry..v zimě na běžky a lyže...a někdy...někdy jsme prostě jen doma a odpočíváme:-)))
mějte krásné podzimní dny
Pavla

Žádné komentáře:

Okomentovat